Alla vill se bra ut.
Alla vill se bra ut

Alla vill se bra ut.

Alla vill ha fin hud, vackert hår, en snygg och vältränad kropp och snygga välsittande kläder. Det som skiljer sig åt är bara hur mycket tid, energi och pengar man är beredd att lägga ner på att träna, äta genomtänkt kost och på att vårda sin hud och sitt hår. Men alla vill se bra ut
Visst har vi lite olika förutsättningar men faktum är att alla som tar väl hand om sig blir snygga och den som har en naturlig skönhet måste också ta hand om sig för att få behålla den.
När vi mår bra, ser vi bra ut och när vi ser bra ut, mår vi ännu bättre, känner oss gladare och ser ännu bättre ut osv.

Alla använder hud- och hårvårdsprodukter

Alla använder hud- och hårvårdsprodukter och även om vi bara använder det allra mest grundläggande som duschkräm, tvål och schampo så ställer vi vissa krav på dem.
Tvål och duschkräm ska vara snälla mot huden, hålla den len och mjuk samt gärna ha en behaglig doft. Schampot ska göra håret luftigt och glansigt och vara snällt mott hårbotten. Dessutom vill vi att de ska vara skonsamma för miljön.
De flesta av oss använder betydligt fler produkter än de mest grundläggande och användandet ökar, bland såväl män som kvinnor.

Medvetenheten ökar

Vi blir alltmer medvetna om vad vi stoppar i oss och vi tar ställning för och emot olika livsmedel. Vi vet att vi behöver vissa näringsämnen och vi vet att vi bör undvika eller minimera andra för att både vi själva och vår jord ska må bra. Vi vill ha naturliga råvaror framtagna på ett hållbart sätt.
Samma sak gäller det vi använder på huden och i håret. Vi vill ha naturliga produkter som innehåller naturliga ingredienser och som är framställda på ett hållbart sätt. Det ska vi vara stolta över, män som kvinnor, gammal som ung.
Att använda produkter som är snälla mot både oss och vår jord behöver inte vara jättedyrt.

Läs mer om ingredienser i hudvårdsprodukter, Klicka här!
Lär dig mer om aktiva substanser i hudvårdsprodukter i Leannabloggen. Snart kommer Avsnitt tre av ”Liten hudvårdsskola”

Huden är kroppens största organ och ett livsviktigt sådant. Den utgör en barriär mellan de inre organen och den yttre miljön.
Läs mer om hur huden fungerar, klicka här!

Stäng meny