OBS!!! I år har vi pga Covid-19 bestämt oss för att ta emot endast ett sällskap åt gången, ett par (två personer) eller en familj. Det betyder att man förfogar över hela våningsplanet själv dvs sitt eget rum, badrum och sällskapsrum.

Till sommaren slår vi upp portarna till vårt Bed & Breakfast i lantlig miljö på Lilla Särsvik i hjärtat av Skåne. Här har man nära till allt i vårt fantastiska landskap. Till frukosten kan man njuta av ägg från gårdens egna frigående höns.
På vår fina innergård kan man sitta och koppla av eller kanske inta sin frukost när vädret är fint.

Lilla Särsvik

Våra rum

Våra trivsamma rum, tre stycken tvåbäddsrum, är belägna på ovanvåningen där det också finns ett badrum, ett allrum med TV och bufféhörna med kyl, frys, mikrovågsugn, kaffekokare och vattenkokare etc. Ett av rummen är tillräckligt stort för att sätta in både extrabädd och babysäng, om man reser med mindre barn.

Vi har möjlighet att i ett av rummen välkomna en väluppfostrad hund i taget. Vill man ha med sig sin hund, tar man kontakt med oss för att se om det är möjligt i det enskilda fallet.

För närvarande håller vi på att byta ut fönster och dörrar och vi räknar med att kunna ta emot er fr o m juni i år

Vi som bor här och välkomnar er hit är Lena Karin och Björn, vår hund Hugo, Katterna Alice och Ester samt tuppen Fredman med sina hönor som förser oss med ägg i olika färger.
I stallet bor även fyra trevliga kattpojkar som hjälper oss att hålla området fritt från oönskade gnagare.

Priset inkl. parkering, frukost, lakan, handduk, gratis Wifi, tillgång till sällskapsrum med TV och Cromecast, tillgång till mysig utomhusmiljö och slutstädning kommer att vara:
Dubbelrum 700:-,
En extrabädd i samma rum för barn 1-12 år 100:-
Barn under 1 år 0:- (meddela om typ spjälsäng önskas)
Extrabädd vuxen 350:-


På vår mysiga innergård kan man koppla av med en kopp kaffe eller kanske äta sin frukost när vädret är fint

Vill du veta mer eller kanske boka boende är du välkommen att höra av dig på telefonnummer 0723-280119

Stäng meny