Har ditt företag råd med utmattningssyndrom, när det kostar så lite att förebygga?

Har ditt företag råd med utmattningssyndrom, när det kostar så lite att förebygga?

Att attrahera, rekrytera och behålla kvalificerade medarbetare är en av de stora utmaningarna för företagen i dag. Med tanke på det är min fråga:

Har ditt företag råd med utmattningssyndrom?

Kostnaderna för en medarbetare som går i väggen är enorma. Dessutom är det ofta de medarbetare som är svårast att undvara som drabbas och kanske inte kan komma tillbaka på mycket länge, om alls. Så mycket kostar en utbränd medarbetare
Genom att förebygga på rätt sätt, blir ditt företag istället en attraktiv arbetsgivare som får behålla sina medarbetare, friska och glada.

Det kostar ju så lite att förebygga.

Leanna coaching hjälper er att tillsammans identifiera risker. Genom en ögonöppnande föreläsning och workshop skapar vi medvetenhet om osynliga risker, signaler och subkulturer som skapar stress och tabun. Är arbetsbelastningen för hög undersöker vi orsakerna för att kunna vidta rätt åtgärder. Att bara tillsätta fler resurser kan ibland förvärra problemet istället för att lösa det. Vi går tillsammans på djupet med riskerna för att kunna göra bra risk och konsekvensbedömningar och planera och genomföra åtgärder. För att förenkla arbetet erbjuder Leanna coaching även lättarbetade mallar.

Just nu har vi en kampanj på ett paket innehållande föreläsningen ”Befria jobbet från utmattning!”, Workshop för riskidentifiering samt en timmas konsulttjänst inklusive mallar. Kampanjpriset för paketet är 7 500 kr. Gäller för bokningar gjorda senast 2017-06-30

Har ditt företag råd att låta bli att kontakt Leanna coaching?

Har du frågor eller vill du kanske boka tid för kostnadsfri rådgivning? Du är alltid välkommen att kontakta Leanna coaching.
www.leanna.se
info@leanna.se
tel.0723-280119

Stäng meny