Alla får möjlighet att anlita en coach

Alla får möjlighet att anlita en coach

 

Funderar du på att anlita en coach?

Vi kommer alla till punkter i livet då vi vill ha förändring. Många förändringar genomför vi på ett eller annat sätt. Ibland kör vi fast eller vågar inte. Kanske vet du exakt vad du skulle vilja göra, men tror att riskerna är för stora eller möjligheterna för små. Kanske möter du motstånd från dem du vill ha stöd av. Kanske får du massor av goda råd som inte funkar för dig. Kanske vet du bara at du verkligen måste ha en förändring men inte riktigt till vad.

När du vill något tillräckligt mycket kan vi utgå ifrån att det är rätt för dig. Det du vill tillräckligt mycket är sällan omöjligt. Vet du vilka resurser du har och hur du kan använda dem? De flesta hinder kan du faktiskt ta dig förbi. Även de som verkar oöverstigliga kan vid en närmare titt visa sig vara ganska enkla. Det gäller bara att hitta vägen.

Det finns en väg som är rätt för dig. Din egen väg. Med hjälp av en coach kan du hitta just din väg, den som finns någonstans inom dig. Du kan också hitta modet att slå in på den, ett steg i taget tills det blir lättare och lättare för att till slut gå i mål.

När du gjort denna resa, har du förutom att du kommit dit du vill, lärt dig massor som du inte visste om dig själv. Kunskap som är din egen, som du har kvar och kan använda för att hitta nya vägar till nya mål.

Tror du att det kostar för mycket att anlita en coach? Hur mycket är det värt att uppnå dina drömmar? Hos Leanna coaching kan du dela upp betalningen på sex eller tolv månader när du köper ett paket, för att alla ska ha möjlighet att anlita en coach. Kontakta Leanna coaching för att få reda på vilka möjligheter som finns och vad som passar bäst för just dig.

Stäng meny